Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η εξήγηση Λουτσέσκου για τη συνύπαρξη Αντρίγια-Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Non stop αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως κλήθηκε να διαχειριστεί ένα εξαιρετικά απαιτητικό πακέτο ντέρμπι (σ.σ ΑΕΚ-Παναθηναϊκό που δόθηκαν), προσεχώς Ολυμπιακό σε περίπτωση που το εντός έδρας ματς πραγματοποιηθεί και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος στη Λεωφόρο. Εν πάση περιπτώσει το αγωνιστικό τμήμα ανεπηρέαστο από το ενδεχόμενο αναβολής του επικείμενου ματς με τους «ερυθρόλευκους», έχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση κινούμενο στα… κόκκινα.

Εξαιτίας αυτού φαντάζει ανέφικτο να απουσιάζουν και οι διαφοροποιήσεις από τα αρχικά σχήματα κάτι που αποτυπώθηκε στην πρώτη συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό με γνώμονα την πρόκριση στην τελική φάση της εγχώριας διοργάνωσης. Ενδεικτικό πως από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου ενεργοποιήθηκαν αρκετές second unit λύσεις που επί του παρόντος δεν βρίσκονται στα ίδια ποσοστά απόδοσης (σ.σ Μιχαηλίδης, Ότο, Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Αντόνιο) έχοντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε μεταξύ άλλων και η συνύπαρξη Αντρίγια Ζίβκοβιτς-Κίριλ Ντεσπόντοφ που όπως ξεκαθαρίστηκε από πλευράς Ρουμάνου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τους «πράσινους» ότι ενδεχόμενη κοινή τους παρουσία στο γήπεδο επαφίεται στον αντίπαλο. Έχοντας να διαχειριστεί συν τοις άλλοις και την απουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια που ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση και τέθηκε εκτός αποστολής με Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα επισήμανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Εξαρτάται τον αντίπαλο και την κατάσταση. Ο Κωνσταντέλιας έπαιξε αλλαγή με την ΑΕΚ και σήμερα ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε να παίξει. Μετά την Κυριακή, ο Τάισον δεν μπορούσε να παίξει από την αρχή. Η λύση ήταν να παίξουμε με αυτό το σχήμα, με τον Ντεσπόντοφ στα αριστερά. Είναι προφανές έτι και οι δυο θέλουν να παίζουν στα δεξιά, ο Ντεσπόντοφ είναι πιο εύκολο να παίζει στα αριστερά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία