Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η… εξήγηση Χάγιεν για τον Σκοβ Όλσεν

Δημοφιλή

Αναμενόμενα ο 16ος φετινός ευρωπαϊκός αγώνας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ ήταν εξαιρετικά σημαντικός υπό την έννοια πως του προσέφερε τη δυνατότητα να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μεταφέροντας συγχρόνως ακόμη μία φορά την υπόθεση πρόκρισης μετά την πρώτη συνάντηση στο Βέλγιο που άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς στην Τούμπα, εκεί όπου κρίθηκαν όλα. Απέναντι σε ένα σύνολο που έχει βρει αποκούμπι στην Ευρώπη, ρολάρει αγωνιστικά με την αλλαγή τιμονιού του με τρομερή ενέργεια και ατού στο physical game, έχοντας επιδείξει έντονο και παρασκήνιο με τον Σκοβ Όλσεν που φάνταζε εξαιρετικά αμφίβολος για τη ρεβάνς με τους «ασπρόμαυρους».

Όλα αυτά σε διάστημα που οι Βέλγοι δημιουργούσαν κλίμα ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες προκειμένου να εκκινήσει από ρόλο βασικού στην επαναληπτική αναμέτρηση με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου

Σύμφωνα με βελγικές εκδοχές που έκαναν το γύρο του διαδικτύου «ο Σκοβ Όλσεν έχασε ήδη τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολος για την ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Ο Δανός εξτρέμ ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά χθες έλειπε -όπως και ο Μινιολέ και ο Νίλσεν– από την τελευταία προπόνηση. Σήμερα όμως ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ο Σκοβ Όλσεν δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο Δανός, που έχει ήδη πετύχει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, είναι κάπως δυσαρεστημένος, όπως αναφέρει στο Instagram. Όλο αυτό προέκυψε μετά από μια διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο που αναφέρει πως δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος θέλει να συμβουλευτεί έναν προσωπικό γιατρό».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 24χρονος Δανός επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στην Κοπεγχάγη, για μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τον τραυματισμό του κάτι που επιβεβαιώθηκε και από πλευράς Νίκι Χάγιεν, τονίζοντας πως είχε άδεια να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία. «Ο Σκοβ είχε μια επιπλοκή στην αποκατάστασή του», εξήγησε σε πρώτη φάση ο υπηρεσιακός τεχνικός των Βέλγων προσθέτοντας εν συνεχείας πως «ήθελα να είναι όλοι εδώ, αλλά μετά από μια συζήτηση μαζί με τον Σκοβ Όλσεν, ο οποίος ήταν απογοητευμένος, αποφασίσαμε σε συνεννόηση ότι μπορούσε να φύγει. Δεν ήταν σωστό να είναι απογοητευμένος με την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στο πάγκο της Λίβερπουλ μετά το...

Στην ίδια κατηγορία