Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η δουλειά έγινε

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τη Λαμία (1-0), διατηρώντας το απόλυτο των εντός έδρας  επιτυχιών στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος, κι όσο περνούσε η ώρα, η πίεση του ΠΑΟΚ προς την εστία της Λαμίας αυξάνονταν. Κι αφού στο 23΄ ο Σαράνοφ νίκησε στο τετ α τετ τον Νάρεϊ και στο 31΄ έδιωξε με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού τη σέντρα σουτ του Ντάντας, στο 43΄ δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει την κεφαλιά του Κούρτιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ, αξιοποιώντας την εκτέλεση κόρνερ του Νάρεϊ από τα αριστερά.

Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερες καλές φάσεις. Στο 76΄ ο Νάρεϊ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Νάρεϊ δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν το τέλος ο Κοτάρσκι τραυματίστηκε κι αποχώρησε με φορείο, μετά από χτύπημα από τον Μποάκιε, που αποβλήθηκε.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (76΄ Τσαούσης), Ντάντας, Κούρτιτς (70΄ Σβαμπ), Νάρεϊ, Αουγκούστο (62΄ Φ. Σοάρες), Μπίσεσβαρ (62΄ Ζίβκοβιτς), Ολιβέιρα (62΄ Τόμας).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Μανούσος (58΄ Μποάκιε), Ντε Βινσέντι (58΄ Ασκόφσκι), Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο (83΄ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (68΄ Μαρμεντίνι), Κορνέζος.

 

 

 


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία