Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Η διαχείριση του Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ έχει καθιερωθεί και κάπως έτσι έκανε ένα πρώτο πολύ χρήσιμο και δύσκολο βήμα στην καριέρα του. Αλήθεια είναι βέβαια ότι μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει και τόσα πολλά, παίζοντας 2-3 μήνες στον ΠΑΟΚ. Αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει πολλά να δώσει και έχει δρόμο μπροστά του. Οι ευρωπαϊκές ομάδες βέβαια που μπορούν και βρίσκουν τα ταλέντα νωρίς, τρέχουν να προλάβουν η μία την άλλη και κάπως έτσι η τιμή του όλο ένα και θα ανεβαίνει.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος και μέχρι τώρα κάνει τα πάντα για να διώχνει προτάσεις και ενδιαφερόμενους. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη και για την επόμενη σεζόν. Να παίξει εδώ, να αναδειχθεί και να πρωταγωνιστήσει πραγματικά διορθώνοντας και αδυναμίες που αντικειμενικά έχει, όπως είναι και τα τελειώματα φάσεων. Αν ο νεαρός βελτιωθεί και παίξει καλά για τον ΠΑΟΚ και στην επόμενη σεζόν όπου λογικά θα έχει και πιο πολλά ματς στην Ευρώπη, τότε θα φθάσει σε ένα πικ για την ελληνική παρουσία και εκεί ο ΠΑΟΚ ίσως να πάρει και τα χρήματα που ένας τοπ παίκτης μπορεί να φέρει από μία μεγάλη μεταγραφή.

Μέχρι τότε βέβαια θέλει διαχείριση, θέλει εξέλιξη, θέλει καλή επαφή με τον ποδοσφαιριστή  που χρειάζεται να παραμείνει προσγειωμένος και να μην βιάζεται. Όλα θα γίνουν και θα είναι καλύτερα να γίνουν σε σωστό timing.


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό (video)

Προπονήσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12.05) για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία