Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η αρνητική πρωτιά του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αρκετές θετικές διακρίσεις έχει αποσπάσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην Super League είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου, καθώς μαζί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό βρίσκεται στο «κόλπο» της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει «σπάσει» σπουδαία ρεκόρ στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι οι επιθετικοί δεν συμβάλλουν τα μέγιστα στο σκοράρισμα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και αρνητικές διακρίσεις για τους «ασπρόμαυρους» στην τρέχουσα σεζόν. Τα λάθη είναι ένα από τα μειονεκτήματα του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα, μία στατιστική κατηγορία, στην οποία… διακρίνεται.

Ειδικότερα, στην κανονική διάρκεια της Super League ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στην εν λόγω στατιστική κατηγορία, έχοντας 1.123, ενώ έπονταν Άρης (1.093) και Παναθηναϊκός (1.085).

Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει σημαντικές νίκες στην post season η ομάδα του Λουτσέσκου, παραμένει αρκετά ψηλά στην κατηγορία των λαθών. Σε επτά αγωνιστικές έχει καταγράψει 307 λάθη και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, με την παράμετρο, όμως, ότι έχει ένα ματς λιγότερο από Άρη (357) και Λαμία (333), οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κουλιεράκης: «Το απόλαυσα με όλη μου την ψυχή!»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μια ημέρα μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της επαγγελματικής του καριέρας, μίλησε για τα όσα...

Στην ίδια κατηγορία