Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για Ρόδο

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SL2 ολοκλήρωσε ο, πρωτοπόρος του Βορείου Ομίλου, ΠΑΟΚ Β, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σπυρίδη, Κωττά, Κουλούρη αλλά και στον Βασίλη Γκορντεζιάνι, που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ταξίδι στη Ρόδο για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Διαγόρα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, στο παιχνίδι που θα γίνει αύριο Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του με δέκα βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, είναι αήττητος, με τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ ο Διαγόρας έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, περιελάμβανε κυρίως χαλάρωμα και ασκήσεις τακτικής.

Το τεχνικό team δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπυρίδη, Κωττά και Κουλούρη που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας, όπως και τον Γκορντεζιάνι που είναι τιμωρημένος.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μοναστηρλής, Μάροβιτς, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Μελετίδης, Νινούα , Κουτεντάκης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Πανίδης, Τζίμας».


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία