Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η αποστολή για την Καρδίτσα

Δημοφιλή

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Καρδίτσα για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ  θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Δικεφάλου, αφού ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο πρωτάθλημα και στα «ασπρόμαυρα» μετά από έξι περίπου χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν επιτρέπει στον Τζάλεν Ράιλι να αγωνιστεί.

Το σημερινό (3/12) πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Στην αποστολή της ομάδας μας είναι οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Νίκος Τσιακμάς, Τζεϊλίν Χαντς , Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Νέιτ Ρένφρο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο  Τζάλεν Ράιλι , καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή του. Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπείας.


Τελευταία νέα

Αλμέιδα: «Εμείς θα ακούμε τι κάνει ο ΠΑΟΚ!»

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Sport με γνώμονα το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία και σε...

Στην ίδια κατηγορία