Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η αποκάλυψη Γκαγκάτση για Ζαγοράκη

Δημοφιλή

Πλήθος κόσμου του αθλητισμού, αλλά και της οικογένειας του ΠΑΟΚ δίνουν το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη, μεταξύ αυτών και ο Μάκης Γκαγκάτσης. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος και CEO των «ασπρόμαυρων» μάλιστα μίλησε για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής και του ΠΑΟΚ, και μάλιστα ήταν… αποκαλυπτικός.

Όπως είπε: «Δεν θα μπορούσε πραγματικά να υπάρχει πιο ταιριαστός τίτλος από αυτόν. Αρχηγός. Γιατί πραγματικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ακριβώς αυτός. Αρχηγός, ηγέτης, προσωπικότητα. Τον έχω ζήσει από μικρό παιδί, όταν ο πατέρας μου ήταν δικηγόρος στον ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Σε όλη του την πορεία στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική Ελλάδας.

Όσον αφορά την Εθνική, έζησα από κοντά όλη την αγωνία, εκείνη τη διετία, με τα προκριματικά, τις πρώτες δύο ήττες στην αρχή, και πως στη συνέχεια η Εθνική ομάδα με έξι νίκες προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πριν τον αγώνα με τη Γαλλία είχα γυρίσει Θεσσαλονίκη και είχα δει ένα όνειρο. Την ντρίμπλα του Ζαγοράκη, την κεφαλιά του Χαριστέα, γκολ 1-0. Το έστειλα στον πατέρα μου το μεσημέρι, ότι θα κερδίσουμε 1-0 με κεφαλιά του Χαριστέα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία