Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η απόφαση για Κάργα και η επιστροφή του στην πρώτη ομάδα

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχε λάβει μια σειρά από αποφάσεις για τον Γιάννη Κάργα, μετά την αποβολή του στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα επακόλουθο και μια συνέπεια που έχει ρίζες στο διάστημα των τελευταίων δυο βδομάδων, εκεί όπου έχει σπαταληθεί πολύς χρόνος στις ομιλίες του Ράζβαν Λουτσέσκου για «υπευθυνότητα» και για ανάληψη ευθυνών.

Αυτό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Το ότι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να σκέφτονται ότι παίζουν και για τους συμπαίκτες τους, όχι ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ούτε για να πάρει νέο συμβόλαιο, ούτε για να αποδείξει ότι ήταν αδικημένος, ούτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Αυτό που πιστεύουν στις τάξεις του συλλόγου είναι ότι – ειδικά στο τέλος της σεζόν, όταν κρίνονται όλοι οι στόχοι – χρειάζεται να αφήνουν όλοι τα προσωπικά ζητήματα στην άκρη και να είναι ενωμένοι. Όπως τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ: «απερισκεψίες τέτοιου επιπέδου, έρχονται σε αντίθεση και κρεμάνε μια ολόκληρη ομάδα. Δεν είναι απλά μια λάθος πάσα ή ένα αυτογκόλ, είναι λανθασμένο εντελώς mindset».

Έτσι, η αποφόρτιση του Κάργα με την μεταφορά του στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β, μαζί με την τιμωρία, κρίθηκε επιβεβλημένη. Σημειώνεται τέλος ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην πρώτη ομάδα μετά την απολογία του.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία