Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την μη κλήση του Κωνσταντέλια!

Δημοφιλή

Έντονη οργή επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση-ντροπή του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογιέτ, να μην καλέσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια στην αποστολή για τα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ.

Από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου απορρέει έντονος εκνευρισμός όχι μόνο για τον Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά και τους Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσα, που ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής αλλά και πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον Ουρουγουανό προπονητή.

Ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια άλλωστε δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική, αφού, κατά γενική ομολογία, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Δεδομένο είναι ότι όσοι μιλούν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του «Ντέλια», απορούν με τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής.


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία