Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ανέφικτη επιθυμία του Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για ένα διαφορετικό θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη φετινή Premier League και σχολίασε την μάχη του τίτλου, ενώ σημείωσε πως θα ήθελε ξανά συμπαίκτη τον Κέβιν Ντε Μπρόινε αν και γνωρίζει πως αυτό είναι ανέφικτο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως κάθε χρόνο θεωρώ πως η Σίτι θα είναι εκ των φαβορί, όπως και η Λίβερπουλ, αλλά μιλάμε για Premier League και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Η Σίτι δεν είχε το τελευταίο διάστημα τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά όταν πρόκειται για ομάδα του Γκουαρδιόλα, πάντα είναι φαβορί».

Ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει αλλά και απογοητεύσει:

«Με έχει εντυπωσιάσει η Άστον Βίλα με τον Έμερι στο «τιμόνι» της, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Η Τότεναμ ξεκίνησε καλά αλλά έχει ένα κακό διάστημα. Επίσης, έκπληξη αποτελεί και η Μπόρνμουθ από τις mid-table ομάδες. Απογοήτευση σαφώς τόσο η Τσέλσι όσο και η Γιουνάιτεντ, οι οποίες με τόσες μεταγραφές και γεμάτα ρόστερ δεν αποδίδουν».

Ποιες ομάδες συμπαθεί περισσότερο:

«Συμπαθώ περισσότερο την Τσέλσι, έχει καλούς παίκτες όπως ο Ενκουκού που γύρισε από τον τραυματισμό και θα βοηθήσει. Επίσης και η Τότεναμ, με την οποία έχω παρελθόν, πηγαίνει καλά ακόμη και χωρίς τον Κέιν και θα ήθελα να τους δω να παλέψουν για τον τίτλο μέχρι το τέλος».

Ποιον παίκτη θα ήθελε να δει σε άλλη ομάδα:

Ο Κάλβιν Φίλιπς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, τον έχει η Σίτι αλλά θεωρώ πως στην θέση του Κασεμίρο θα ταίριαζε εξαιρετικά στην Γιουνάιτεντ και θα είχε παραπάνω ευκαιρίες, καθώς ο Γκουαρδιόλα δεν τον χρησιμοποιεί τόσο. Σίγουρα θα ξέρει κάτι καλύτερα από εμένα!».

Ποιον παίκτη της Premier League θα ήθελε για συμπαίκτη:

«Θα πω τον φίλο μου τον Ντε Μπρόινε, είναι ένας φανταστικός παίκτης, προφανώς δεν θα μπορούσε να έρθει εδώ αλλά αυτόν θα ήθελα, θα μου άρεσε να ξαναπαίξω μαζί του!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κινδυνεύει να χάσει το Euro ο Μανιάν

Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν τραυματίστηκε στον δεξιό προσαγωγό, ανακοίνωσε σήμερα (29/4) η ιταλική ομάδα, ένας...

Στην ίδια κατηγορία