Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η… αφύπνιση του Κανίς

Δημοφιλή

Εχοντας μείνει για σχεδόν δύο μήνες στο περιθώριο, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Χισάμ Κανίς φωνάζει και πάλι «παρών».

Ασίστ στο ματς με τον Ηρακλή, γκολ (με πέναλτι) στο παιχνίδι με τον Αιολικό, βασικός στην τελευταία νίκη με το Μακεδονικό. Ο Κανίς επανεμφανίστηκε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Β΄ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μια κι η αμέσως προηγούμενη εμφάνισή του είχε καταγραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης Νοεμβρίου κόντρα στη Λάρισα.

Μέχρι την αναμέτρηση με τους «βυσσινί», ο Κανίς έπαιρνε χρόνο συμμετοχής από το Αλέξανδρο Αλεξιάδη, είτε στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας, είτε προερχόμενος από τον πάγκο. Η… πρωτοβουλία του-δίχως να πάρει την έγκριση από την τεχνική ηγεσία-να εκτελέσει (και να χάσει) το πέναλτι στο παιχνίδι με τη Λάρισα, του στοίχισε τη σιωπηλή τιμωρία. Στα έξι παιχνίδια που ακολούθησαν, έμεινε εκτός αποστολής στα πέντε από εκείνα και μόνο στον αγώνα εναντίον του Απόλλωνα Πόντου έκανε την εμφάνισή του, αλλά μόνο στον πάγκο, αφού δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ως αλλαγή.

Στους τελευταίους αγώνες, δεδομένης και της λειψανδρίας στη θέση του φορ, ο Αλεξιάδης τον επανέφερε στην ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας τον στην κορυφή της επίθεσης. Για τον Κανίς φημολογήθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ κι η Νίκη Βόλου θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Μαροκινός, ωστόσο, παραμένει στον ΠΑΟΚ Β΄, ενισχύοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων». Το συμβόλαιο του Κανίς με τον ΠΑΟΚ έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η «ασπρόμαυρη» ευτυχία του Λίνο

Στα παλιά του «λημέρια» επέστρεψε ο Άλβες Λίνο, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθεί τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία