Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και τώρα Ολυμπιακός

Δημοφιλή

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η ήττα με 2-0 ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κοιτάζει μπροστά και την απαιτητική συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Δικέφαλος μετά το χθεσινό (31/10) αναγκαίο ρεπό, αφού τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, επιστρέφει απόψε (1/11) στο γήπεδο και ξεκινά την προετοιμασία του για το επόμενο ντέρμπι, το οποίο είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (5/11) στις 19:30 κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες παραμένουν τα μοναδικά ονόματα στο ιατρικό δελτίο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να αναμένεται να… ανεβάσει στροφές αυτή την εβδομάδα και να ενταχθεί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Υπενθυμίζουμε, πως Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον συμπλήρωσαν κάρτες στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας και αναγκαστικά θα απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Η σημερινή (1/11) είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε περισσότερα «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Έγραψε ιστορία η Μαρία Χατζηπαρασίδου!

Τα 1000 τέρματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε η αρχηγός του Χάντμπολ γυναικών, Μαρία Χατζηπαρασίδου, σύμφωνα με την...

Στην ίδια κατηγορία