Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η A Bola για Ολιβέιρα

Δημοφιλή

Ο Νέλσον Ολιβέιρα κατάφερε να βρεί δίχτυα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό του αγώνα ο Πορτογάλος φορ ευστόχησε από τα 11 βήματα, δίνοντας το προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Να σημειωθεί η A Bola έκανε εκτενή αναφορά στον έμπειρο φορ των «ασπρόμαυρων».

«Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα αυτή την Τετάρτη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, Καλαμάτα, στον πρώτο από τους δύο αγώνες της φάσης των 16.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το παιχνίδι με τρεις Πορτογάλους παίκτες στην ενδεκάδα, τον αμυντικό Ράφα Σοάρες, τον μέσο Φιλίπε Σοάρες και τον επιθετικό Νέλσον Ολιβέιρα και ήταν ο τελευταίος που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη με πέναλτι στο 26ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρουμάνος προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου, πέρασε στο ματς τον Βιεϊρίνια και, στη θέση του Νέλσον Ολιβέιρα, έβαλε τον Μπράντον Τόμας, τον Ισπανό που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, στο 78ο λεπτό. Ο μέσος Τιάγκο Ντάντας και ο επιθετικός Αντρέ Ρικάρντο δεν χρησιμοποιήθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η Α Bola.


Τελευταία νέα

«Σήκωσέ το ΠΑΟΚάρα!»

Σε προσωπικές του τοποθετήσεις κατόπιν της εντός έδρας ήττας του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena με...

Στην ίδια κατηγορία