Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η 23η αγωνιστική είναι… ιδιαίτερη

Δημοφιλή

«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί» το μήνυμα που στέλνει η Stoiximan Super League στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος δεδομένου πως αφιερώνει τη σημερινή στροφή της στα παιδιά που μάχονται για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις που δόθηκαν, έτσι και στο αποψινό Κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αναμένεται να περαστεί το συγκεκριμένο μήνυμα.

Δείτε αναλυτικότερα τη δημοσίευση της διοργανώτριας αρχής στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο «X»:

Προ λίγων ημερών δε είχε επισημάνει πως θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της μνήμης του Γιώργου Λυγγερίδη που άφησε την τελευταία του πνοή στις 27 Δεκεμβρίου 2023, μετά από επίθεση που δέχθηκε έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο βόλεϊ. Όπως ενδεικτικά τόνισε «ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, σε όλους τους αγώνες της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία