Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γυναικείο Βόλεϊ: Τσαϊρέλης έρχεται, Ηλιοπούλου φεύγει

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είχε μια μέτρια πορεία τη φετινή σεζόν και ήδη έχει τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο Γιάννης Τσαϊρέλης φαίνεται πως θα αποτελέσει το νέο πρόσωπο στον πάγκο του Δικεφάλου για την επόμενη χρονιά, αντικαθιστώντας τον Θάνο Τερζή, ο οποίος είχε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή.

Μάλιστα, ο σχεδιασμός αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα καθώς ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ με δύο ήττες στα προημιτελικά της Volley League γυναικών έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την σεζόν 2023/24.

Μαζί με τον Γιάννη Τσαϊρέλη πιθανότατα θα έρθει από τον Άρη και ο Γιάννης Γιαννάκης, ο οποίος αποτέλεσε για αρκετά χρόνια τιμ μάνατζερ στους «κιτρινόμαυρους» και στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού, ώστε να ενταχθεί και αυτός στον ΠΑΟΚ και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Παρελθόν και η Ηλιοπούλου μετά από έξι χρόνια

Παρελθόν μετά από έξι χρόνια θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ η Ελισάβετ Ηλιοπούλου. Η Ελληνίδα πασαδόρος ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» το 2017 και μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24 αγωνιζόταν στον Δικέφαλο.

Η Ηλιοπούλου έχει συμφωνήσει ήδη με νέα ομάδα και αυτή είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος προβιβάστηκε στην Volley League και εκεί θα βρει τον Γιάννη Χαριτωνίδη, που ήταν προπονητής της στα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΟΚ, ενώ συνυπήρξαν και στην γυναικεία ομάδα.

Το τμήμα του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και επόμενος προπονητής των «ασπρόμαυρων» κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γιάννης Τσαϊρέλης και βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Γιαννάκης, οι οποίοι από τον Άρη, θα μετακομίσουν, όπως όλα δείχνουν, στον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία