Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Γυναικείο Μπάσκετ: Νίκησε τα Χανιά ο ΠΑΟΚ, αλλά…

Δημοφιλή

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, πέρασε από την έδρα του ΟΑ Χανίων με 62-81, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι πλέον είναι σα να μην έγινε ποτέ! Ο λόγος είναι πως η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να αντέξει τα οικονομικά και μη βάρη της σεζόν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, το οποίο πλέον συνεχίζεται με 11 αντί για 12 ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το σωματείο Ο.Α. Χανίων, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 329/31-10-2023 συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Β δ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του εκάστοτε Πρωταθλήματος ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε, δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής και αποκλείεται από την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024 – 2025) θα εφαρμοστούν όσα προβλέπονται στο παραπάνω άρθρο του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ.».

Μάλιστα, όσες ομάδες έπαιξαν κόντρα στα Χανιά θα είναι σα να μην έγιναν τα παιχνίδια και μία από τις ομάδες που έπαιξαν με την κρητική ομάδα είναι και ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Ο κανονισμός:

«Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Β δ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του εκάστοτε Πρωταθλήματος ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε, δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής και αποκλείεται από την συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Έτσι, το ρεκόρ του Δικεφάλου έπεσε από το 2-2 στο 1-2, ενώ όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το όνομα των Χανίων δεν υπάρχει ούτε στον βαθμολογικό πίνακα, ούτε στα αποτελέσματα των αγώνων, που έχει η ΕΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της. Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη 13:00, όπου θα υποδεχθεί τον Αθηναϊκό στο PAOK Sports Arena.


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία