Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Γρόσδης: «Στόχος μου να ανέβω στην πρώτη ομάδα»

Δημοφιλή

Ο Βασίλης Γρόσδης ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν στη Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β και, εν μέσω της προετοιμασίας της ομάδας, δίνει το δικό του στίγμα για την επερχόμενη χρόνια, μιλώντας στη Forzaonline.

Ο νεαρός μέσος δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την επερχόμενη σεζόν, βάζοντας παράλληλα ως στόχο του την άνοδο του, αλλά και την ενσωμάτωση, στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρώτη «εικόνα» του από την προετοιμασία και το τι περιμένει για τη νέα σεζόν:

«Έχουμε ξεκινήσει με ένα νέο τεχνικό επιτελείο, κάποια παιδιά που ήμασταν εδώ και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ανέβηκαν και κάποιοι μικρότεροι. Είναι μια νέα αρχή για εμάς, δουλεύουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Καθημερινά δουλεύω για την εξέλιξη μου. αλλά και για να βοηθάω την ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας. Προσωπικός μου στόχος είναι να ανέβω στην πρώτη ομάδα, και να αποτελέσω βασικό στέλεχος της».

Για τη θέση του και τις αδυναμίες που θεωρεί ότι πρέπει να βελτιώσει:

«Η θέση μου είναι στον χώρο του κέντρου. Όσον αφορά τους τομείς που χρίζουν βελτίωσης, θέλω να γίνω περισσότερο aggressive και να βελτιωθώ στο ψηλό παιχνίδι».

Για την προηγούμενη σεζόν και τη γεύση που του άφησε:

«Θα μπορούσε να θεωρηθεί δύσκολη για εμένα σε προσωπικό επίπεδο. Ξεκίνησα με έναν τραυματισμό, τον οποίο ευτυχώς ξεπέρασα και επέστρεψα γρήγορα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το τι διαφορετικό πρέπει να περιμένουμε φέτος από τον ΠΑΟΚ Β:

«Σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, θα βοηθήσουμε και τους μικρότερους να ενταθούν στην κατηγορία και στις συνθήκες, για να έχουμε μια καλή χρονιά.

Βοηθάει ότι ξέρουμε τον προπονητή, και τα παιδιά. Έτσι κι αλλιώς όλοι είμαστε ΠΑΟΚ κι ο στόχος της ομάδας είναι η προώθηση των νέων παιδιών. Όλα είναι θέμα προσαρμογής και νομίζω ότι θα είμαστε μια χαρά».

Τι συμβουλές θα έδινε σε ένα παιδί που μπαίνει τώρα για πρώτη φορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο:

«Σίγουρα ότι θα βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα. Κι εμείς οι παλιότεροι από την πλευρά μας προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά. Τους λέμε πως πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα που έχει σκληρές μάχες, και ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά».

Για το αν εντοπίζει διαφορές στον τρόπο δουλειάς φέτος:

«Δε νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι προετοιμασία είναι, πρέπει να δώσουμε το 100%. Είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε κι εμείς τον προπονητή»


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία