Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Δημοφιλή

Παρά τη βαριά ήττα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του. Επιπλέον, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού αναγνώρισε ότι, από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστημένος με την ομάδα, βελτιωνόμαστε, στο πρώτο ματς χάσαμε 5-0, σήμερα χάσαμε 4-0, φαίνεται η βελτίωση, χάσαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που έχεις με τέτοιες ομάδες, μετά τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ εύκολα. Δεν είναι εύκολο για εμάς, δεν έχουμε μια ομάδα με πολλούς παίκτες. Σε δύο εβδομάδες έχουμε παίξει 6 παιχνίδια. Καλό είναι να παίζεις κάθε μέρα, αλλά πρέπει να έχεις ένα μεγάλο ρόστερ. Αυτό το παιχνίδι σήμερα μας πόνεσε, επειδή είμαστε στη φάση των «8» και ακόμα δεν έχει τελειώσει η φάση των «16». Αυτό είναι λάθος. Πιστεύω πως αυτός που κάνει το πρόγραμμα δεν είναι φίλος μας. Δεν είναι όλη η χρονιά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πάντα ακούω τα σχόλια, ο Πανσερραϊκός έχει πολλά παιχνίδια που δεν κερδίζει, ο Πανσερραϊκός το ένα, ο Πανσερραϊκός το άλλο. Οι ομάδες που είναι κάτω από εμάς, έχουν κερδίσει περισσότερα ματς; Δεν ακούω για αυτές τις ομάδες, ακούω μόνο για τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται κάτω μας στη βαθμολογία. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα όταν όλα είναι εναντίον μας. Και τα Χριστούγεννα είχαμε πολλά παιχνίδια. Να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, επειδή πάμε στον πόλεμο με ένα πιρούνι».

Για τις σημερινές του αποφάσεις για την ενδεκάδα: «Δεν θα άντεχαν οι παίκτες μου αλλιώς. Έχουμε δύο παίκτες με πυρετό, οι παίκτες δουλεύουν σκληρά, δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ, αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος, γιατί απέναντι στον ΠΑΟΚ κάναμε τόσες ευκαιρίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία