Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιατί το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ ήταν πιο ψηλά από τον ΠΑΟΚ, είχε σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ αλλά και βάθος, ομάδα με πλούσια αθλητικά προσόντα. Μετά και τις φετινές μεταγραφές, αλλά και όλη την αυτοπεποίθηση από τις επιτυχίες, η ΑΕΚ είναι ακόμη πιο μακριά και ψάχνεις τι μπορεί να ανακόψει την πορεία της.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλά στοιχεία της ανώτερης ΑΕΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση έχασε το πρωτάθλημα για ένα πόντο κι ενώ ήταν συνεχώς πιο ψηλά. Το καλοκαίρι αυτό το οργανωμένο σύνολο πλήρωσε και ενισχύθηκε με περισσότερη ποιότητα και τώρα απολαμβάνει περισσότερες επιτυχίες. Και οι πράσινοι είναι αρκετά ψηλά από τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το περσινό ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ μετά από χρόνια τερμάτισε τέταρτος. Φέτος οι δύο αντίπαλοί του έχουν δυναμώσει πατώντας στις ίδιες βάσεις, ενώ και ο Ολυμπιακός ξοδεύει αρκετά χρήματα. Κάπως έτσι το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ που έκανε αλλαγές και ψάχνει πως θα «κυνηγήσει» τους άλλους.


Τελευταία νέα

Πελεκίδης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ως τυπικά φιλοξενούμενος τον ΑΕΣΧ Πυλαίας το μεσημέρι...

Στην ίδια κατηγορία