Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Γιατί είναι καλύτερα να μην πουληθεί ο Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Η κουβέντα για την πώληση του Κωνσταντέλια έχει ανοίξει, όμως καλό θα είναι να μπούμε στο μυαλό όλων των εμπλεκόμενων. Η πρόταση που υπάρχει είναι μία, αυτή της Σάλτσμπουργκ και εφόσον φτάσει στα επίπεδα που θέλει ο ΠΑΟΚ, η μεταγραφή ίσως ολοκληρωθεί. Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρες. Θέλει 17 εκατ. ευρώ συν 3 μπόνους και 20% μεταπώληση. Αυτά που δίνουν οι Αυστριακοί, είναι περίπου 5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε φιξ ποσό και ποσοστά. Υπάρχει μία διαφορά.

Η αλήθεια είναι πως το περιβάλλον του παίκτη πιέζει για τη μεταγραφή. Ο ίδιος, απέχει από αυτή την διαδικασία και δεν φαίνεται πως καίγεται. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, δεν αγχώνεται για οποιαδήποτε εκδοχή. Αν πάρει αυτά που θέλει θα τον δώσει, αν όχι, θα τον κρατήσει. Αυτό είναι όλο το στόρι.

Ταπεινή μου άποψη, είναι πως ο Κωνσταντέλιας πρέπει να μείνει τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους. Αρχικά είναι αυτοί, αλλά όχι μόνο αυτοί.

Σίγουρα, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως το βασικό χαρακτηριστικό της παρουσίας του μικρού στην ομάδα, είναι πως η παρουσία του δημιουργεί συμπάθεια στη κοινή γνώμη και δημιουργεί παντού – μα παντού – νέους οπαδούς για τον σύλλογο.

Αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται, δεν πωλείται, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. Είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να την έχουμε πάντα κατά νου. Αν γίνεται, καλύτερα να μη πουληθεί.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία