Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γιαξής: «Είμαστε ΠΑΟΚ, παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς»

Δημοφιλή

Την πρώτη του συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέγραψε την περασμένη Κυριακή (20/8) ο Κυριάκος Γιαξής, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός χαφ του Δικεφάλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μιλώντας για τις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων», το απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, αλλά και το επικείμενο ματς με την Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα καλοκαίρι που είχαν πολλή εξέλιξη. Βρέθηκα στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Στην προετοιμασία και σε κάθε προπόνηση προσπαθώ να μαθαίνω καινούρια πράγματα και να παρατηρώ τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει διαφορά στο επίπεδο και στο ρυθμό του αγώνα, αλλά όταν υπάρχει μια σωστή δόμηση από τις ακαδημίες, μπορείς να ανταπεξέλθεις».

Για το κίνητρο των παικτών από τις ακαδημίες:

«Όταν βλέπουμε συμπαίκτες μας να καθιερώνονται στην πρώτη ομάδα, αποτελεί κίνητρο για εμάς, γιατί βλέπεις ότι το να είσαι ενεργό μέλος στην πρώτη ομάδα δεν είναι κάτι τόσο μακρινό όσο φαντάζει στα πρώτα χρόνια των ακαδημιών. Σίγουρα αποτελεί κίνητρο για την εξέλιξη κάθε παίκτη».

Για το αν είναι καλύτερο να αγωνίζεται ένας νεαρός παίκτης σε μια υποδεέστερη ομάδα ή να περιμένει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ:

«Αυτό είναι ένα ερώτημα που είναι δύσκολο να απαντηθεί. Πρέπει να ρισκάρεις. Είναι μια επιλογή καρδιάς και μυαλού».

Για πού οφείλεται η αποτελεσματικότητα της ομάδας:

«Κάναμε μια καλή προετοιμασία. Είμαστε ένα καλό σύνολο μέσα στα αποδυτήρια. Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο και δίνει δύναμη στην ομάδα».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Το πρόγραμμα είναι πολύ πιεστικό, με ταξίδια πολλές φορές. Κάθε νίκη δίνει ψυχολογία στην ομάδα. Είμαστε ΠΑΟΚ και κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε».

Για τους κινδύνους που ελλοχεύει η αναμέτρηση με την Κηφισιά:

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Είμαστε ΠΑΟΚ και να δώσουμε το 100%.

Για τον προσωπικό του στόχο:

«Θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και να είμαι ενεργός στο ρόστερ».


Τελευταία νέα

Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ με ντεμαράζ στο φινάλε

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ουκ ολίγες φορές, με ένα απίθανο ντεμαράζ στο φινάλε ο ΠΑΟΚ κέρδισε τρία...

Στην ίδια κατηγορία