Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Για το τρίποντο απέναντι στο Περιστέρι

Δημοφιλή

Για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του G1, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 16:30, τον ΓΣ Περιστερίου.

Ο Δικέφαλος μετά τα δύο απαιτητικά «τεστ» με Απόλλων Σμύρνης και ΟΣΦΠ, έρχεται αντιμέτωπος μ’ έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στα… μέτρα του, και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα του Group 1. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 27 βαθμούς.

Απέναντί του, ο ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Υδραϊκού με 6-7, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 26 βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΚΟΕ TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, ο Ιάσωνας Νταλάπας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Είναι μία ομάδα σκληρή, έμπειρη, με καλούς παίκτες, ωστόσο εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ επάνω στα λάθη μας αυτή την εβδομάδα. Θεωρώ ότι το παιχνίδι που έρχεται θα είναι πολύ δυνατό. Βέβαια, αν επαναληφθούν λάθη όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η νίκη και οι πρώτοι τρεις βαθμοί για τον δεύτερο γύρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία