Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Για το πρώτο… βήμα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ευρωπαϊκή αναμέτρηση έχει σήμερα (15/12, 16:00) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία φιλοξενεί στο PAOK Sports Arena την τσεχική Μπρνο στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού της φάσης των «32» του Women’s CEV Cup.

Η ομάδα του Μάρκο Φενόλιο κάνει άψογη πορεία στο πρωτάθλημα, ούσα αήττητη και πρωτοπόρος στη Volley League γυναικών. Πλέον, η προσοχή του ΠΑΟΚ στρέφεται στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, με στόχο να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να επεκτείνει, ταυτόχρονα, το σερί του. Με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο το τμήμα βόλεϊ γυναικών θέλει στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Σήμερα οι «ασπρόμαυρες» θα έρθουν αντιμέτωπες με την Μπρνο, η οποία την φετινή χρονιά δεν κάνει ανάλογη πορεία όπως την περσινή. Οι Τσέχες μπορεί την περσινή χρονιά να τερμάτισαν στην δεύτερη θέση, ωστόσο φέτος στα μισά της διαδρομής βρίσκονται στην έκτη θέση.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport 9HD.


Τελευταία νέα

Super League: Στις 17 Αυγούστου η σέντρα του νέου πρωταθλήματος

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, αφού η σέντρα του νέου πρωταθλήματος πηγαίνει για το διήμερο...

Στην ίδια κατηγορία