Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Για το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία του

Δημοφιλή

Ετοιμη να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς είναι η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», θ’ αρχίσει στις 17. 00 και θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Ο Δικέφαλος έχει ένα επιπλέον κίνητρο για τη σημερινή αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», μια και δεν έχει κατακτήσει στο παρελθόν το Σούπερ Καπ.

«Είναι ο αγώνας για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, διότι το Σούπερ Καπ είναι μία σημαντική διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση, μετά και τον ερχομό των δύο νέων παικτών. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, και από πλευράς μας θα χρειαστεί να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ, επειδή ο τελικός είναι ένα παιχνίδι και τα πάντα είναι πιθανά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει καλύτερα το γήπεδο, αφού είναι η έδρα του, αλλά όταν παίζεις έναν τελικό όλα είναι πιθανά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερός Πόρτερ: «Δεν θα ξεχάσω τον ΠΑΟΚ»

Τρομερός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena...

Στην ίδια κατηγορία