Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Για το καλύτερο δυνατό στην «OPAP Arena» κόντρα στην ΑΕΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 6ην αγωνιστική των Play Off, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται από χθες 25/4 στην Αθήνα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αρκετές απουσίες για τον αγώνα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κάλεντ Νάρεϊ, Τάισον, Ντούγκλας Αουγκούστο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Κουλιεράκης, Λύρατζης και Τσαούσης.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει τρεις ήττες, και δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Στοχεύει στην τρίτη θέση, όντας στο -3 από τον Ολυμπιακό και θέλει να τον προσπεράσει ως το φινάλε της σεζόν.

Ο Δικέφαλος ψάχνει την αντίδραση, αφού είναι πληγωμένος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (1-2), ενώ στη συνέχεια θα στραφεί στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή των «ασπρόμαυρων»: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

Η ΑΕΚ μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παρέα με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Υστερεί μεν στην ισοβαθμία, αλλά αναζητά νέο τρίποντο για να τα παίξει όλα για όλα με το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή. Έχει ψυχολογία μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού (1-3), ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 12-1-2 με 32-7 τέρματα.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τομπίας Στίλερ, με τον Γερμανό να έχει βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν και Ρόμπερτ Κέμπτερ, τέταρτος ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Χανίων και στο VAR θα βρίσκονται ο Γερμανός Πασκάλ Μίλερ και ο Κωνσταντίνος Ψαρρής της ΕΠΣ Ζακύνθου.


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Πάμε όλοι Παλατάκι!»

Ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έστειλε...

Στην ίδια κατηγορία