Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Για το διπλό στην Ρόδο ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (4/12, 15:00) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Διαγόρα στη Ρόδο για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Αήττητη είναι μέχρι στιγμής η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας αποσπάσει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, κάτι που την καθιστά πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σπυρίδη, Κωττά και Κουλούρη που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας, όπως και τον Γκορντεζιάνι που είναι τιμωρημένος. Ο κόσμος του Δικεφάλου, που βρίσκεται στη Ρόδο υποδέχθηκε θερμά την αποστολή των «ασπρόμαυρων», με τους φιλάθλους να ανυπομονούν για το σημερινό παιχνίδι και να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε με 2-0 τον Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ευκαρπία με δύο προσωπικά γκολ του 16χρονου Στέφανου Τζίμα, ο οποίος ξεχώρισε με την αγωνιστική του εικόνα. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β θα διευθύνει ο Μπαλαχούτης Γεώργιος (Πειραιάς), με βοηθούς τους Καλλή Αντώνιο (Αν. Αττικής) και Σγουράκη Μιχαήλ (Πειραιάς). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στεργιώτης Ιωάννης (Αθηνών).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β:

Μοναστηρλής, Μάροβιτς, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Μελετίδης, Νινούα , Κουτεντάκης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Πανίδης, Τζίμας.

Προηγούμενο άρθρο«Με βάση την άμυνα μας»
Επόμενο άρθροΣτον Βόλο για το 3/3 ο ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους χούλιγκαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδα κατά...

Στην ίδια κατηγορία