Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος η Κ17

Δημοφιλή

Για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Κ17 της Super League ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 20:00 την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου σε νοκ-άουτ παιχνίδι. Ο Δικέφαλος θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα, αφού πέρσι στο ίδιο γήπεδο είχε κατακτήσει τον τίτλο, επικρατώντας 3-1 του Ατρομήτου στον ημιτελικό και 2-0 του Άρη στον τελικό.

Θυμίζουμε πως οι ακαδημίες του Δικεφάλου έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα της Super League στην κατηγορία των Κ15, όπου επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό και 1-0 του Ολυμπιακού στον τελικό. Το άλλο εισιτήριο του τελικού διεκδικούν οι Άρης και Ολυμπιακός. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/6 στις 17:00.

Την Κ17 του Δικεφάλου, αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Αναστάσιος Σεβαστίδης, Βασίλειος Τσιντσόλης, Ευάγγελος Κατσαρός, Ευστάθιος Μπελερής

Αμυντικοί: Γεώργιος Κούπενος, Τρύφων Καλιόγλου, Γεώργιος Τέλος, Γεώργιος Κοσίδης, Κωνσταντίνος Βυρσωκινός, Κωνσταντίνος Πολυκράτης, Ευστάθιος Πανικίδης, Παναγιώτης Τσίτσκας, Παύλος Τσιότας, Αλκιβιάδης Αβράμπος, Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Μέσοι: Θοδωρής Παπαευθυμίου, Maksymilian Sznaucner, Κωνσταντίνος Χατζηγαβριήλ, Μάριος Καλαϊτσίδης, Λοϊζος Παπαδημητρίου, Γεώργιος Καραμπέρης, Βασίλειος Παπαγεωργίου, Γεώργιος Σαπάνης, Κωνσταντίνος Καραϊωάννου, Αντόνιο Ζούμπι

Επιθετικοί: Στέφανος Τζίμας, Ιορδάνης Κεσίδης, Γρηγόριος Πολιτάκης, Δημήτριος Χατσίδης, Μάριος Μυλωνάς, Γεώργιος Μπάκας, Εμμανουήλ Τσομπάνης, Αθανάσιος Ζιώγας, Κωνσταντίνος Βρύζας.

Το τεχνικό team

Προπονητής: Πέτρος Τσιαπακίδης

Βοηθός προπονητή: Ebenezer Hagan

Γυμναστής: Mert Isbilir

Προπονητής τερματοφυλάκων: Δημήτριος Κρυωνάς

Ανάλυση video: Αλέξανδρος ΘεοδωρίδηςΓιατρός: Ηρακλής ΓιάνναροςΦυσικοθεραπευτής: Βασίλειος ΠουλούμπηςΦροντιστής: Ιωάννης Κλάγκας

Σε περίπτωση ισοπαλίας προβλέπεται παράταση και στη συνέχεια πέναλτι, μόνο για τον τελικό. Στους ημιτελικούς δεν υπάρχει παράταση.

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YouTube. Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter. Επίσης θα προβληθούν από τα κανάλια SportKlub (σε Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία) και Diema Sport (Βουλγαρία).


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία