Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για τη νίκη κόντρα στον… διαλυμένο Ηρακλή ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (26/5) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με τον… διαλυμένο Ηρακλή στις 15:15 για την 27η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στη σημερινή αναμέτρηση στην Ευκαρπία, όπου ο Δικέφαλος στοχεύει στο «τρίποντο», που θα τον εδραιώσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον βόρειο όμιλο. Το ματς θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και θα προβληθεί μέσω της ΕΡΤ3.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Κωττάς, Μορικέλι, Σελιμάι, Παναγιώτου, Τασιούρας, Κιτσάκης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Νινούα , Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Μπράντονιτς, Σπυράκος, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Η αποστολή του Ηρακλή: Βιτλής,Δοϊρανλής,Δόρης,Κοκκόρης, Κουντουριώτης,Παλαβράκης,Πανάγου, Πατράλης, Σιούτας, Βελλίδης,Χειρίτραντας, Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα, Νταμιάν Σίλβα,Ματίας Τόμας, Κούστα,Τόσκα, Αλβάρεζ ,Σενγκιέργκης, Παπαστεριανός.


Τελευταία νέα

Τάισον: «Οι ΠΑΟΚτσήδες μεγαλώνουν το κλαμπ»

Τρομερές τοποθετήσεις από τον Τάισον που ξέσπασε σε κλάματα κατόπιν του εντός έδρας αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ στο...

Στην ίδια κατηγορία