Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Για τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα

Δημοφιλή

Επιστρέφει σε δράση ο ΠΑΟΚ Β, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα (18/4, 14:45) στην Ευκαρπία τον Διαγόρα Ρόδου για την 20ή αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Βέροια την περασμένη Πέμπτη (13/4). Προηγήθηκε με τον Μπράντονιτς στο 65′, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε.

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Δικέφαλος, ισοβαθμώντας με τη Νίκη Βόλου, έχοντας αποσπάσει 31 βαθμούς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μορικέλι, Τσαούσης , Σελιμάι, Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Νινούα, Μελετίδης, Δαρέλας, Κουλούρης, Σπυράκος, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Σπυρίδης

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σταφυλάς Παναγιώτης (Ξάνθης), με βοηθούς τους Βασιλόπουλο Σπυρίδων (Έβρου) και Χρυσέλης Γεώργιος (Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημητριάδης Στέφανος (Χαλκιδικής).


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές έκλεψαν τη νίκη από τον ΠΑΟΚ

Το «εμπόδιο» του Παναθηναϊκού ήταν αναμφίβολα αρκετά απαιτητικό για τον ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει στο...

Στην ίδια κατηγορία