Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Για τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αγωνιστική δράση έχει σήμερα (4/5) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος επιστρέφει στην Ευκαρπία για την 23η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο και πλέον στρέφει την προσοχή της στο σημερινό (4/5, 14:45) παιχνίδι με την Νίκη Βόλου.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία, αφού η ομάδα της Μαγνησίας είναι στην τέταρτη θέση και στο +3 από τον ΠΑΟΚ Β.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μορικέλι, Σελιμάι, Αχμέντ, Κιτσάκης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Νινούα, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Πανίδης, Γκορντεζιάνι

Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Τζιώρας, Σιαφά, Ροχάνο

Την αναμέτρηση στην Ευκαρπία θα διευθύνει ο Στρατούδης Ευστράτιος (Έβρου), με βοηθούς τους Τσικλητάρη Βασιλεία (Πιερίας) και Κοτανίδου Δήμητρα (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δραγούσης Αθανάσιος (Κιλκίς).


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία