Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Για μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Για την 9η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30, τον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας των Εσπερίδων στην παράταση με 84-80, και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κυνηγώντας παράλληλα την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε στην Βούλα τον Πρωτέα με 59-90, και συνέχισε αήττητος τις υποχρεώσεις του στην Α1.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πρώτο της βαθμολογίας ΟΣΦΠ. Έχει ένα πολύ καλό σύνολο, ξένων και Ελληνίδων αθλητριών. Εμείς πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι, και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε, καθώς πρόκειται για μία αναμέτρηση στην οποία θα παίξουμε χωρίς φόβο. Θα παλέψουμε για την κάθε φάση, κάθε στιγμή, του παιχνιδιού!».


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία