Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Saturday, August 15, 2026

Γερμανός στο ντέρμπι της Τούμπας

Δημοφιλή

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των Play Off, με την ΚΕΔ να επιλέγει για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα τον Γερμανό Ρόμπερτ Σρέντερ.

Δίπλα στον Γερμανό, δεύτερης κατηγορίας, θα είναι οι συμπατριώτες του Νόμπερτ Γκρουντζίνσκι και Νέιτζελ Πέτερσεν να είναι οι βοηθοί του εντός γηπέδου.

Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης- Ραφαήλ Τσιάρας από την Καβάλα.

Στο VAR θα είναι ο Γερμάνος Τίμο Γκεράχ με ΑVAR τον Ηλία Κωσταντίνου του Συνδέσμου Πρέβεζας- Λευκάδας.

Το Παναθηναϊκός-Άρης θα «σφυρίξει» ο Άλιγιαρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν, πρώτης κατηγορίας, με τον Καμάλ Ουμουντλού στο VAR. Ο 36χρονος ρέφερι είχε διαιτητεύσει το Παναθηναϊκός-Άρης και την 1η Μαΐου 2022 (1-0) για τα playoffs.

Στο Ολυμπιακός-Λαμία θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με τον Βαγγέλη Μανούχο στο VAR.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here




Τελευταία νέα

Έμαθε αντιπάλους στο Euro Cup ο ΠΑΟΚ!

Τους αντιπάλους του στον προκριματικό γύρο του Euro Cup Women έμαθε το τμήμα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ Domus Ergo,...

Στην ίδια κατηγορία