Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γέμισε μετάλλια ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού, το οποίο διεξήχθη στο ΣΕΦ το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου.

Με απολογισμό τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, αλλά και πολλά ατομικά ρεκόρ, οι αθλητές του Δικεφάλου είχαν πολύ καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και παράλληλα την καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο ΠΑΟΚ, με την δυναμική του εμφάνιση κατέκτησε την 3η Πανελλήνια θέση στους άντρες στο γενικό σύνολο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου 2024.

Ο Θοδωρής Βροντινός ήταν εκπληκτικός γι’ άλλη μία φορά. Ο Κατερινιώτης αθλητής του ΠΑΟΚ έδειξε με τις πράξεις ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας σπρίντερ, αυτή τη στιγμή, κατακτώντας πεντακάθαρα το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. Ανδρών, ξεπερνώντας και τον εαυτό του με νέο ατομικό ρεκόρ 6.67.

Στον προκριματικό των 60μ. αγωνίστηκε επίσης και ο Άρης Λαμνής.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό στο άλμα εις ύψος. Με άλμα στα 2.15μ. ο αθλητής του ΠΑΟΚ έδειξε σταθερότητα στα ψηλά άλματα και ετοίμασε αμέσως βαλίτσες για Τσεχία, προκειμένου να πάρει την τελευταία του αγωνιστική εμπειρία στον κλειστό στίβο για τη φετινή σεζόν.

Πολύ καλή εικόνα είχαν και οι Γιάννης Καμαρινός και Ευθύμης Καραγιώργος στα 60μ. με εμπόδια. Ο Καμαρινός με μια τρομερή εκκίνηση και με ατομικό ρεκόρ (7.83) τερμάτισε 2ος στην κούρσα των εμποδίων, ενώ ο Καραγιώργος (8.24) διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο, το όποιο έχασε στις λεπτομέρειες, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Φοβερή ήταν και η Μαρία Γάτου στον τελικό των 60μ. Σε μια κούρσα, όπου επικράτησαν τρεις βορειοελλαδίτισσες αθλήτριες, η αθλήτρια του Αντώνη Τζίκου ήτανε η 3η. Η «ασπρόμαυρη» Γάτου, στα 35 της, κατάφερε να αποδείξει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, αφού τερμάτισε σε 7.46.

Η μικρή σπρίντερ του ΠΑΟΚ μόλις 15 ετών, Φωτεινή Τραγάκη, λόγω των καλών αγωνιστικών της εμφανίσεων στις ημερίδες κλειστού στίβου, επιλέχθηκε από την Ομοσπονδία για να αγωνιστεί στην κούρσα των 60μ. Κ16 όπου και κατέλαβε την 11η θέση (8.11) στην Πανελλήνια κατάταξη, σ’ έναν αγώνα που οι επιδόσεις όλων των αθλητριών ήτανε πάρα πολύ κοντά. Αυτό ήταν ένα δείγμα σχετικά με τις μελλοντικές επιδόσεις της αθλήτριας.

Στο άλμα σε μήκος Ανδρών, ο Γιάννης Μανταρτζίδης αν και αυτή την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, κατάφερε να κάνει έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, δείχνοντας ότι το καλοκαίρι θα είναι σε ετοιμότητα για μεγάλα άλματα.

Στο ίδιο αγώνισμα οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ, Φωτεινή Μίζιου και Δήμητρα Γιλτίδου, κατάφεραν και οι δυο για άλλη μια φορά να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματος, όπου ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στις ρίψεις ο Δημήτρης Κωτσιάκος, κατέλαβε την 6η θέση στη σφαιροβολία με βολή στα 15.37.

Στα 400μ. γυναικών η μικρή Ειρήνη Δαγκλή αν και έκανε πολύ καλή κούρσα, δυστυχώς στάθηκε άτυχη, αφού ακυρώθηκε πατώντας κατά λάθος τη γραμμή του διαδρόμου, έδειξε όμως ότι θα είναι έτοιμη για πολύ ανταγωνιστικές παρουσίες στον ανοιχτό στίβο.

Παρθενική εμφάνιση στον Κλειστό Στίβο και για τους δυο νεαρούς αθλητές αντοχής του ΠΑΟΚ, Νικόλαο Κωνσταντίνου και Πέτρο Φρουζάκη. Έλαβαν μέρος στα 3000μ. αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία ενόψει των ηλικιακών τους πρωταθλημάτων για τον ανοιχτό στίβο. Ο Κωνσταντίνου ξεπέρασε μάλιστα κατά 10 δευτερόλεπτα τον εαυτό του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κάνοντας Πάσχα στο… γήπεδο!

Σήμερα φαντάζει σχεδόν αδιανόητο, αλλά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ εθνικής...

Στην ίδια κατηγορία