Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γέμισε κόσμο η Τούμπα! (pic)

Δημοφιλή

Σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής, το Open House, συμμετέχει για τέταρτη φορά ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο της Τούμπας. Έτσι σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου, το κοινό μπορεί να ξεναγηθεί στους χώρους της ιστορικής έδρας του ΠΑΟΚ, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Μηνά Τρεμπέλα και να ενημερωθεί για την αρχιτεκτονική του γηπέδου και των εσωτερικών χώρων του.

Όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και πολύς ο κόσμος που βρίσκεται στο γήπεδο για να δει από κοντά τον αγωνιστικό χώρο και στους υπόλοιπους ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Τους επισκέπτες ξεναγούν ειδικά εκπαιδευμένοι εθελοντές, οι οποίοι καταγράφουν τους επισκέπτες, τηρώντας με τον τρόπο αυτόν σειρά προτεραιότητας και στοιχεία των επισκεπτών για λόγους ασφαλείας και ακολούθως οδηγούν το κοινό ανά γκρουπ στους επισκέψιμους χώρους του κτιρίου. Το ωράριο των επισκέψεων από τις 11.00 το πρωί ως τις 16.00.


Τελευταία νέα

Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για Λαμία (pic)

Με μοναδική απουσία τον, τιμωρημένο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά και τον μακροχρόνια απόντα, Τροστ Έκογκ, ταξιδεύει στη Λαμία για την...

Στην ίδια κατηγορία