Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γαλλικά ΜΜΕ: «Θέλει Ουντέν ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει την προσοχή του στραμμένη μόνο στην πρώτο, κρίσιμη, αναμέτρηση με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League, ωστόσο στη Γαλλία έκανε την εμφάνιση του σενάριο για τον εξτρέμ, που ανήκει στην Μπορντό, Ρεμί Ουντέν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ τον «Γιρονδίνων», ο Δικέφαλος είναι μέσα στις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση για τον 26χρονο Γάλλο εξτρέμ, που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα.

Ο Ουντέν έχει αγωνιστεί σε Ρεμς και Μπορντό, με συνολικά 134 συμμετοχές (22 γκολ- 16 ασίστ) στην Ligue 1, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λέτσε, με απολογισμό τρία γκολ σε 33 συμμετοχές.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, για την περίπτωση του ενδιαφέρεται η ιταλική ομάδα, αλλά και σύλλογοι από το MLS και τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι προτάσεις έχουν γίνει ήδη αποδεκτές από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, και πλέον μένει να αποφασίσει ο ίδιο ο ποδοσφαιριστής.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία