Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Γαλλικά ΜΜΕ: «Κόλαση η Τούμπα»

Δημοφιλή

Η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να βρεθεί εκ νέου στην Ελλάδα, για το παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με τον Παναθηναϊκό, και τα γαλλικά ΜΜΕ κάνουν τη δική τους αναδρομή στα παιχνίδια των Μασαλλών στη χώρα μας, με ιδιαίτερη αναφορά στο τελευταίο εξ αυτών, που αφορούσε τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Για την προημιτελική φάση του Conference League της σεζόν 2020-21, ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα στην Μασσαλία με 2-1, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που δημιούργησαν οι Γάλλοι χούλιγκαν, τόσο πριν από αυτό, όσο και κατά τη διάρκεια.

Ως αποτέλεσμα αυτών τους απαγορεύτηκε να ταξιδέψουν στην Τούμπα, ενώ απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων υπάρχει και στις δύο αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη γαλλική ομάδα.

Στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά καλύτερος από την αντίπαλο του, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο είδε τη Μαρσέιγ να φεύγει με τη νίκη και την πρόκριση, με τον Παγέ να μετουσιώνει σε γκολ μια από τις λιγοστές ευκαιρίες της ομάδας του.

Οι Γάλλοι έγραψαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε από τα επεισόδια πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά, πάνω από όλα, από το τρομερό γκολ του Παγέ, με ένα βολέ από τα 30 μέτρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η ρεβάνς έγινε στην κόλαση του γηπέδου της Τούμπας, με τη Μαρσέιγ να επικρατεί και πάλι χάρη στον Παγέ. Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πρώτο παιχνίδι ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό».


Τελευταία νέα

Στο… όριο έξι!

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στη μάχη του πρωταθλήματος, με δύο αγωνιστικές να απομένουν, με...

Στην ίδια κατηγορία