Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φρίντρικσον: «Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Δημοφιλή

Το πρόσωπο που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Προμηθέα ήταν ο Έλβαρ Φρίντρικσον.

Ο Ισλανδός δήλωσε πως η ομάδα θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να εμφανιστεί καλύτερη στο παρκέ και να ανταμείψει τους φιλάθλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τον αγώνα: «Είναι απογοητευτικό για το πώς ξεκινήσαμε στην αρχή του αγώνα. Είχαμε μια μεγάλη προετοιμασία και θέλαμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Μείναμε πίσω από την αρχή, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και οι αντίπαλοι συνέχιζαν να σκοράρουν. Σταματήσαμε να παλεύουμε για κάποια λεπτά και μετά για 35 λεπτά κυνηγούσαμε το σκορ. Δεν είχαμε αρκετή ενέργεια για να πάρουμε το προβάδισμα. Ήταν ένα απογοητευτικό ματς για εμάς».

Για το αν έχει εξήγηση για την εικόνα της ομάδας στην πρώτη περίοδο: «Μακάρι να είχα μια εξήγηση για το λόγο που ξεκινήσαμε έτσι. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα. Στη συνέχεια του αγώνα δείξαμε χαρακτήρα και ανακάμψαμε στο σκορ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να μάθουμε τι πήγε λάθος, ώστε να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για τα επόμενα ματς».

Για την παρουσία του κόσμου κι αν βοήθησαν ώστε να επιστρέψει η ομάδα από τους 21 πόντους που ήταν πίσω: «Προσωπικά, αισθάνθηκα εκπληκτικά και μου έδωσαν πολλή ενέργεια. Οι οπαδοί ήταν το θετικό που κρατάω από τη βραδιά. Έδειξαν μεγάλη στήριξη και συμπαράσταση και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Πρέπει να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο γι’ αυτούς. Δουλεύουμε σκληρά για να επιστρέψουμε από αυτή την ήττα. Θα προετοιμαστούμε για να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι για να τους ικανοποιήσουμε».

Για το καλάθι του που δεν μέτρησε στην τέταρτη περίοδο: «Δεν έχω δει το βίντεο του αγώνα. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα θα έμπαινε μέσα. Μπορεί να συμβούν τέτοια λάθη από τους διαιτητές, αλλά εκείνη τη στιγμή απογοητεύτηκα. Πρέπει να δουλέψω και να βελτιωθώ, ώστε να είμαι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο παιχνίδι κι όχι σε αποφάσεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο».


Τελευταία νέα

Όταν ο Γεωργιάδης… τελείωσε την ΑΕΚ (video)

Σαν σήμερα (2/5) πριν από 12 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδο της Τούμπας επί της ΑΕΚ...

Στην ίδια κατηγορία