Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φιλίπε Σοάρες: «Ο κόουτς μπορεί να εμπιστεύεται κάθε παίκτη»

Δημοφιλή

Για την επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας, αλλά και για το πώς ήρθε η ήττα στο Καραϊσκάκη αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Φιλίπε Σοάρες.

«Η επιστροφή μου σημαίνει ότι όλη η ομάδα έχει ποιότητα και ο κόουτς μπορεί να εμπιστεύεται κάθε παίκτη. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε τον ΠΑΟΚ» είπε ο Πορτογάλος χαφ, συνεχίζοντας: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα μας. Πρέπει να παλεύουμε όλοι μαζί. Είμαστε ένα δυνατό γκρουπ έχουμε πολλά ματς, ένα ημιτελικό Κυπέλλου, είμαστε ενωμένοι. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν».

Για το αν άλλαξε κάτι στην τακτική μετά το 0-1: «Δεν έγινε τίποτα, είχαμε έναν στόχο να πάρουμε το ματς. Πήγαμε στα αποδυτήρια με καθαρό στόχο, αλλά δεν ήταν η μέρα μας. Τα λάθη τα πληρώσαμε ακριβά. Το πρώτο γκολ είναι και θέμα ποιότητας σε μία μετάβαση του Ολυμπιακού και το δεύτερο γκολ είναι ένα λάθος που ο καθένας μπορεί να κάνει, ο Κουλιεράκης κάνει μία φανταστική σεζόν φέτος. Μετά ήρθε ένα πέναλτι. Με την ΑΕΚ δεν έπρεπε να χάσουμε και ο κόσμος μας το αναγνώρισε στο τέλος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς».

 

 

 


Τελευταία νέα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί περισσότερο και ο καθοριστικός Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας μπροστά του τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν μια...

Στην ίδια κατηγορία