Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φιλικό στην Αθήνα για Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (27/3) η Εθνική Ελλάδας, αφού αντιμετωπίζει την Λιθουανία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην OPAP Arena στο πλαίσιο φιλικού ματς. Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει ώρα έναρξης στις 19:00. Επιτυχημένο ήταν το πέρασμα της «γαλανόλευκης» από το Φάρο της Πορτογαλίας την περασμένη Παρασκευή (24/3), διότι κατάφερε να κερδίσει με 0-3 το Γιβραλτάρ.

Μάλιστα, στο εν λόγω παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία του να σκοράρει στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Δημήτρη Πέλκα.

Πλέον, απομένει η σημερινή φιλική αναμέτρηση, ώστε να επιστρέψει στη βάση του ο Κωνσταντέλιας. Όσον αφορά τον Κουλιεράκη, ο οποίος κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ, δεν κατάφερε να πάρει λεπτά συμμετοχής. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου επέστρεψε νωρίτερα από την Εθνική, διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Όπως διαβάσατε χθες, είναι αρκετά πιθανό να πάρει φανέλα βασικού ο Κωνσταντέλιας στο σημερινό παιχνίδι, αφού ο Πογιέτ είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές και να δοκιμάσει νέα πρόσωπα.


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία