Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φενόλιο: «Θα κάνω… μπάι πας από το άγχος!»

Δημοφιλή

Εμφανώς ανακουφισμένος και με χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκε ο Μάρκο Φενόλιο μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Άρη στα ημιτελικά της Volley League γυναικών.

«Θα χρειαστώ… εγχείρηση μπάι πας από το άγχος, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε τόσο το Σάββατο όσο και τώρα», ανέφερε ικανοποιημένος ο Ιταλός κόουτς του «Δικεφάλου» μετά τo παιχνίδι για να προσθέσει:

«Ήταν ένα εντυπωσιακό ματς, στο τέλος σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και η πρόκριση στα ημιτελικά. Δεν ήταν εύκολο αλλά είμαι περήφανος για τις παίκτριές μου, παλέψαμε και στο τάι μπρέικ υποφέραμε όμως στο τέλος τα καταφέραμε».

Kλείνοντας, σε ερώτηση για τη διασταύρωση των «ασπρόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ο 53χρονος τεχνικός δήλωσε:

«Τώρα είναι πολύ δύσκολα, αν επιστρέψουν οι παίκτριες που λείπουν θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η ζωή, είμαστε στα ημιτελικά έχοντας αβαντάζ και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία