Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Φαβορί στη λίστα της Μίλαν ο Κουλιεράκης»

Δημοφιλή

Καθημερινά πλέον τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν αναφορές στη Μίλαν και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, καθώς οι τραυματισμοί στο κέντρο της άμυνας συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους «Ροσονέρι».

Η συζήτηση αναζωπυρώθηκε στη γειτονική χώρα, μετά την παραδοχή του προπονητή της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Πιόλι, ότι η ομάδα του θα αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η δήλωση αυτή, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Μίλαν με την Ουντινέζε, όχι απλά έφερε νέα δημοσιεύματα, αλλά τοποθέτησε εκ νέου το ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, πάντα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Ιταλοί.

Το Calciomercato αναφέρει σχετικά για τον στόπερ το Δικεφάλου:

«Η λίστα της Μίλαν συμπεριλαμβάνει τουλάχιστον 6-7 προφίλ κεντρικών αμυντικών, με τη διοίκηση να τους θέτει στα υπόψιν του Πιόλι.

Το φαβορί παραμένει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ανήκει στον ΠΑΟΚ, και είναι γεννημένος το 2003. Οι δυσκολίες τις υπόθεσης έχουν να κάνουν με το υψηλό τίμημα που απαιτείται (15 εκατομμύρια ευρώ), αλλά και την επιθυμία των Ελλήνων να αναβάλουν τις όποιες μεταγραφικές συζητήσεις, για το καλοκαίρι του 2024».


Τελευταία νέα

Κάνουν πρόβα τελικού κυπέλλου κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, η...

Στην ίδια κατηγορία