Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φ. Σοάρες: «Ο Θεός είναι μαζί μου!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-2 του Βόλου και πλέον στρέφει την προσοχή του στον πρώτο… τελικό, αυτόν της τρίτης θέσης με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Φιλίπε Σοάρες μίλησε στο forzaonline, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του «μήνυμα» για τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επόμενη ημέρα, μετά τη νίκη επί του Βόλου:

«Τώρα πρέπει να δώσουμε τα πάντα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχουμε έναν μεγάλο «τελικό» για την τρίτη θέση με τον Ολυμπιακό, και θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάναμε σε κάθε παιχνίδι της σεζόν. Να κάνουμε την τελευταία προσπάθεια, όπως πρέπει».

Για την κατάσταση της ομάδας;

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, γεμάτοι ενέργεια και με τη σωστή νοοτροπία, για να κερδίσουμε τους δύο εναπομείναντες τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Αυτόν την τρίτη θέση με τον Ολυμπιακό, και του Κυπέλλου».

Για το αν η εμφάνιση του στη Λεωφόρο αλλά και στο Πανθεσσαλικό, αποτελούν κάποιο μήνυμα:

«Δεν είναι θέμα του να στείλω κάποιο μήνυμα. Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, όλοι είμαστε εδώ για να παίξουμε για την ομάδα και τον προπονητή. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις του για το καλό της ομάδας. Δεν έχω κάτι να πω. Απλά πρέπει να δουλεύω και να παλεύω με τους συμπαίκτες μου για να κερδίζουμε παιχνίδια».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό Κυπέλλου την ΑΕΚ, που πιθανότατα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα είναι ευκαιρία να δείξουμε σε όλους ότι θα έπρεπε να είχαμε παλέψει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για αυτό και φυσικά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ένας όμορφος τρόπος για να τελειώσει η σεζόν. Πιστέψτε με, είμαστε γεμάτοι ενέργεια, και θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσουμε τους δύο επόμενους τελικούς».

Για το δοκάρι κόντρα στον Βόλο, κι αν πιστεύει ότι θα είναι πιο τυχερός στα επόμενα δύο κρίσιμα παιχνίδια:

«Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως δουλεύω και πως ο Θεός είναι μαζί μου. Κάνω τη δουλεία μου, κόντρα στον Βόλο δεν ήμουν τόσο τυχερός, αλλά κερδίσαμε 0-2. Άρα είμαι πραγματικά χαρούμενος».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία