Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έζησε τον τρόμο ο Κεϊτά Μπαλντέ

Δημοφιλή

Το όνομα του Κειτά Μπαλντέ ακούστηκε έντονα για τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Ισπανία με την φανέλα της Εσπανιόλ.

Πριν λίγες ημέρες ο Μπαλντέ και η οικογενένεια του έζησαν τον τρόμο, όταν κλέφτες με κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του και πήραν μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων. Για να το κάνουν, πρώτα κλείδωσαν τη μητέρα του παίκτη σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν χρυσαφικά, ρολόγια και ό,τι βρήκαν.

Σύμφωνα με το «Mossos d`Esquadra», οι κλέφτες αφού πήραν ό,τι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι του Μπαλντέ, στη συνέχεια διέφυγαν από πίσω χώρο του σπιτιού του ποδοσφαιριστή. Δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι εκτός από τη μητέρα, η οποία ειδοποίησε αργότερα την αστυνομία.

Η καταλανική αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και δεν αποκλείει να είναι μέρος συμμορίας από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης


Τελευταία νέα

Οι έπαινοι Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια, η κλοπή του 2018 και το… BBC!

Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, που μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κι όχι μόνο. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία