Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ευρωπαϊκή άνοδος για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ακόμα μια πρόκριση στα προκριματικά του Conference League, αφού πέταξε έξω και τη Χάιντουκ Σπλιτ και πλέον απομένει ένα… βήμα, στα διπλά παιχνίδια με τη Χαρτς, για να επιστρέψει στη φάση των ευρωπαϊκών ομίλων και να αφήσει πίσω του την, κακή, περσινή ευρωπαϊκή σεζόν, που βίωσε τον πρόωρο και σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.

Έτσι στη φετινή σεζόν και, κυρίως λόγω της τρομερής ευρωπαϊκής πορείας της σεζόν 2021-22, που συγκέντρωσε 13.000 βαθμούς, ο Δικέφαλος μπήκε στη φετινή του περιπέτεια με 25.000 βαθμούς, που του εξασφάλισαν θέση ισχυρού σε όλες τις προκριματικές φάσεις του Conference League.

Mε την έναρξη της σεζόν, ο συντελεστής του «έπεσε» στις 22.000, αφού αφαιρέθηκαν από τη συγκομιδή του οι 3.000 πόντοι της σεζόν 2018-19. Οι προκρίσεις κόντρα σε Μπεϊτάρ και Χάιντουκ Σπλιτ εξασφάλισαν στους «ασπρόμαυρους» το μίνιμουμ των 2.500 πόντων, που ανεβάζει ξανά τον ΠΑΟΚ μια ανάσα από τους 25.000 πόντους, και να καταλαμβάνει τη θέση νούμερο 64 του ευρωπαϊκού rainking, με 24.500 πόντους.

Εφόσον προκριθεί επί των Σκωτσέζων, ο Δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία να χτίσει πάνω σε αυτή τη συγκομιδή, και με εφαλτήριο την παρουσία του στους ομίλους του Conference League να βάλει βάσεις, για να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τον συντελεστή του, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες κληρώσεις τα επόμενα χρόνια.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία