Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Eβαλε δύο, έχασε δύο…

Δημοφιλή

Διαδικαστική ήταν η ρεβάνς κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλαμάτα. Ο Δικέφαλος νίκησε 2-0 και προκρίθηκε στους «8», όπου κατά πάσα πιθανότητα θ΄ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Το αρνητικό για τον Λουτσέσκου ήταν το γεγονός ότι είδε δύο παίκτες του, τους Φ. Σοάρες και Λύρατζη, να αποχωρούν αναγκαστικά από το γήπεδο. Κατά τα άλλα, όχι ένας και δύο, αλλά τρεις παίκτες, οι Ρικάρντο, Σελιμάι και Τζίμας έκαναν ντεμπούτο με το Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ… προειδοποίησε δύο φορές με τον Βιεϊρίνια (5΄ και 10΄), μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 11΄ με τον Τόμας, που αξιοποίησε την ασίστ του Νάρεϊ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε και το 2-0, μετά την τελική πάσα, που δέχτηκε από τον Μπίσεσβαρ. Από εκείνο το σημείο κόπασε η επιθετικότητα του ΠΑΟΚ, δίνοντας τη δυνατότητα στην Καλαμάτα ν’ απειλήσει δύο φορές με τους Αρναρέλη (23΄) και Μπενίτεζ (37΄). Στο 32΄ ο Λουτσέσκου έκανε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Φιλίπε Σοάρες δήλωσε αδυναμία να συνεχίζει, παραχωρώντας τη θέση του στον Ρικάρντο (ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ).

Στο 49΄ ο Νάρεϊ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μέντες, αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Καλαμάτας. Στο 67΄ ο Λύρατζης χτύπησε κάτω από το δεξί του μάτι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Σελιμάι. Η ροή του αγώνα επέτρεψε στον Λουτσέσκου να δώσει την ευκαιρία της παρθενικής συμμετοχής και στον Τζίμα. Στο 82΄ ο Μοσέρ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά σούταρε άουτ.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Νέσμπεργκ, Κάργας, Σάστρε (63΄ Λύρατζης-72΄ Σελιμάι), Ντάντας, Σβαμπ, Φ. Σοάρες (32΄ Ρικάρντο), Νάρεϊ (63΄ Ζίβκοβιτς) , Μπίσεσβαρ (72΄ Τζίμας), Μπράντον.

Kαλαμάτα: Μέντες, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτες (70΄ Κωνσταντινόπουλος), Μοσέρ (84΄ Τριανταφυλλάκης), Μαβινγκά, Αρναρέλλης (76΄ Τάτος), Μαρκόφσκι (70΄ Βασιλόγιαννης).

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Ένα ματς μακριά από το πρωτάθλημα»

Ο στενός συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για τον αγώνα κόντρα στον Άρη....

Στην ίδια κατηγορία