Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Σημαντικό αγώνα έχει σήμερα (9/9) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:00 την Σεντ Πόλτεν στην NV Arena στην Αυστρία στο πλαίσιο του τελικού του Round 1 για το Women’s Champions League. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» διέλυσαν την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, Ρασίνγκ, στον ημιτελικό, κερδίζοντας με 6-1 και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Round 1.

Εκεί, τους περιμένει η οικοδέσποινα του ομίλου, Σεντ Πόλτεν, και νταμπλούχο Αυστρία. Η Σεντ Πόλτεν διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, το UEFA Women’s Champions League. Έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Πέρσι έφτασε έως τους ομίλους, ενώ πρόπερσι αποκλείστηκε από τα προκριματικά. Το ρόστερ της αυστριακής ομάδες αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρές παίκτριες, οι οποίες όμως διαθέτουν ταλέντο. Η Σέντ Πόλτεν έχει διαπρέψει στις εγχώριες διοργανώσεις τα προηγούμενες χρόνια, αφού κατακτά το πρωτάθλημα για οκτώ σερί σεζόν. Πέρσι, μάλιστα, έκανε το νταμπλ, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της εντός των συνόρων.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου καλεί όλους τους φιλάθλους του εξωτερικού να στηρίξουν την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» στο σημερινό παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ORF Sport +.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Θαλή Θεοδωρίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα παιχνίδι, το οποίο είναι ακόμα ένας τελικός. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά από δύο μήνες δουλειάς ήρθε η ώρα να πάρουμε τους… καρπούς από αυτή την προσπάθεια. Ψυχολογικά είμαστε πάρα πολύ καλά. Η επικράτηση με 6-1 στον ημιτελικό έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτριών μας στα ύψη, παρόλα αυτά είμαστε προσγειωμένοι, διότι παίζουμε κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, στην έδρα της. Θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, να του βάλουμε δύσκολα, να τρέξουμε περισσότερο, να πιέσουμε, να κλείσουμε όλους τους χώρους, να μην αφήσουμε ευκαιρίες και δυνατότητες να απειληθούμε, και με την εκτελεστική μας δυνατότητα να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση».


Τελευταία νέα

Αλμέιδα: «Εμείς θα ακούμε τι κάνει ο ΠΑΟΚ!»

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Sport με γνώμονα το εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία και σε...

Στην ίδια κατηγορία