Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία ο Μόντριτς

Δημοφιλή

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς και στο τέλος της σεζόν ο Κροάτης σούπερ σταρ θα φύγει από την Ισπανία και πρόκειται να κλείσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, απορρίπτοντας την προοπτική να φύγει το χειμώνα για να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport».

Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου φέτος θα συμπληρώσει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Ο διάσημος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή. Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα και ήδη η Ιντερ Μαϊάμι τον προσέγγισε, ώστε τον Ιανουάριο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ο ίδιος όμως θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ και το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία για να παίξει στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ή στην Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά.

 


Τελευταία νέα

Ίλιγγος: Η Mercedes δίνει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Φερστάπεν

Η Mercedes δίνει όλη την... αυτοκινητοβιομηχανία της στον Φερστάπεν για να τον κάνει δικό της και να επιστρέψει στα...

Στην ίδια κατηγορία