Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Εμπαπέ η Ρεάλ!»

Δημοφιλή

Έτοιμη να μπει και πάλι στο παιχνίδι της απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ και η Παρί Σεν Ζερμέν είχαν κάνει… ανακωχή στον πόλεμο που ξεκίνησε με την πρόθεση του παίκτη να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, μπορεί τώρα να έχουμε και νέο επεισόδιο στο σίριαλ.

Μπορεί ο Εμπαπέ να επέστρεψε στις προπονήσεις και στα παιχνίδια των Παριζιάνων, καθώς έληξε η περίοδος της… εξορίας του, αλλά οι Μαδριλένοι ίσως δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να τον κάνουν δικό τους.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα σημειώνοντας πως στα τέλη Αυγούστου η Ρεάλ θα κάνει πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί για τον Εμπαπέ.

Με δεδομένο ότι ο Γάλλος ακόμα δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει, άρα το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος τότε, δεν αποκλείεται η Παρί να πιεστεί και τελικά να πει το «ναι» στην αποχώρησή του τώρα.


Τελευταία νέα

Τρομερός Πόρτερ: «Δεν θα ξεχάσω τον ΠΑΟΚ»

Τρομερός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena...

Στην ίδια κατηγορία