Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εθνική Ελπίδων: Βαριά ήττα για Λύρατζη και Κούτσια

Δημοφιλή

Πολύ κακή εμφάνιση για την Εθνική Ελπίδων που γνώρισε βαριά ήττα στο Δασάκι της Άχνας από την Κύπρο με 3-0.

Βασικός αγωνίστηκε ο Λευτέρης Λύρατζης, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος μπήκε στο 76ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ από εκτέλεση πέναλτι του Κατσαντώνη (27’), το οποίο έκανε με πολύ άτσαλο μαρκάρισμα ο Βήχος.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν κατάφερε να κάνει τελική προσπάθεια, με την εικόνα της στο γήπεδο να είναι πολύ άσχημη.

Οι ελληνικές ελπίδες είχαν την μοναδική καλή τους στιγμή στο 47ο λεπτό, όταν ο Σουρλής ήταν άστοχος από πολύ ευνοϊκή θέση, ωστόσο αργότερα τα πράγματα πήγαν ακόμη πιο στραβά.

Με ωραίο διαγώνιο βολέ, ο Νικολάου έκανε το 2-0 (73’), ενώ λίγο αργότερα ο Τζολάκης υπέπεσε σε νέο πέναλτι, με τον Ναούμ να κάνει το τελικό 3-0 (83’).

Παρά την βαριά ήττα, η Ελλάδα παρέμεινε στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του EURO, την οποία ωστόσο μπορεί να χάσει αν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία (κάτι εξαιρετικά πιθανό) και οι Ισλανδοί κάνουν δύο νίκες στα παιχνίδια με Λευκορωσία και Κύπρο.

Η σύνθεση της Εθνικής Ελπίδων:

Τζολάκης, Λύρατζης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Βήχος (76’ Κίτσος), Ζαγαρίτης, Κουτσουπιάς (65’ Κοσίδης), Κανελόπουλος (76’ Κούτσιας), Μπότος (87’ Κουρφαλίδης), Σουρλής, Χριστόπουλος (65’ Λώλης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία